Sipoon yritystilaportaalin ohje

Yleistä

Yritystilaportaali on Sipoon kunnan palvelu, jonka kautta voi tarkastella ja etsiä Sipoon alueella olevia vapaita yritystontteja tai toimitiloja sekä löytää vapaalle tontille tai toimitilalle yrittäjän. Palvelussa on myös mahdollista tehdä ilmoitus, jonka avulla voi etsiä tai tarjota tonttia tai toimitilaa. Julkaistut ilmoitukset näkyvät palvelussa kartalla ja/tai listalla.  

Palvelun käyttö on maksutonta. Ilman kirjautumista/rekisteröitymistä on mahdollista tarkastella ja hakea yritystilaportaaliin ilmoitettuja vapaita tontteja ja toimitiloja sekä palvelun kautta etsittyjä tontteja ja toimitiloja. Ilmoituksen jättäminen vaatii kirjautumisen. Uuden käyttäjän on rekisteröidyttävä ennen ilmoituksen jättämistä.
 

ETSIN TONTTIA TAI TOIMITILAA -osiossa voit tarkastella ja etsiä yritystilaportaaliin ilmoitettuja vapaita tontteja ja toimitiloja.


ETSIN VUOKRALAISTA TAI OSTAJAA -osiossa voit tarkastella yritystilaportaaliin ilmoitettuja tontteja ja toimitiloja, joita etsitään Sipoon alueella.

 

Rekisteröityminen

Et tarvitse rekisteröitymistä tarkastellessasi tai hakiessasi palveluun ilmoitettuja tontteja tai toimitiloja. 

Sinun täytyy rekisteröityä, kun teet ilmoituksen, jolla etsit vapaata tonttia/toimitilaa tai ilmoitat vapaan tontin/toimitilan. Rekisteröitymiseen tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen. Huomaa myös, että ilmoitukset saamistasi vastauksista sekä muistutukset ja palvelun tiedotteet lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jolla rekisteröidyit. 

Käyttäjätunnus
Sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi, eikä erillistä muuta käyttäjätunnusta tarvita.

Ilmoitukset
Kaikki palveluun tekemät ilmoituksesi sekä niiden julkaisu- ja hyväksymistilanne näkyy omassa profiilissasi. 

Profiilin poistaminen
Jos haluat poistaa profiilisi Sipoon yritystilaportaalista, lähetä poistopyyntö ylläpitäjälle palautelomakkeella. Kun profiilisi poistetaan, profiilisi ja kaikki jättämäsi ilmoitukset, hakemukset sekä lähettämäsi ja vastaanottamasi viestit poistuvat järjestelmästä kokonaan eikä niiden palauttaminen ole mahdollista.

 

 

Ilmoituksen jättäminen

Kun etsit vapaata tonttia/toimitilaa tai ilmoitat vapaan tontin/toimitilan, jätä ilmoitus. Ilmoituksen jättäminen vaatii kirjautumisen/rekisteröitymisen. Täytä kentät huolellisesti, tarkista ja lähetä ilmoitus hyväksyttäväksi. Kaikki palveluun jätetyt ilmoitukset moderoidaan (kts. lisätietoa tämän ohjeen lopussa)

Muutokset ilmoitukseen
Huomioithan, että jos haluat tehdä muutoksia ilmoitukseesi jälkikäteen, ilmoitus on hyväksyttävä uudelleen. 

 

Ilmoituksen voimassaolo

Ilmoitus näkyy palvelussa 90 päivää. Ilmoituksen jättäjä saa sähköpostilla kyselyn jatkosta. 

Kun tontti/toimitila tai yritys tontille/toimitilalle on löytynyt, ilmoituksen jättäjä käy itse poistamassa ilmoituksen palvelusta. Ilmoituksen voi poistaa Oma profiili -kohdasta. 

 

Yhteydenotto ilmoituksen jättäjään

Kun löydät tarpeisiisi sopivan tontin/toimitilan tai yrityksen tontillesi/toimitilallesi, voit olla yhteydessä suoraan ilmoittajaan yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomake löytyy kohteen tietosivulta. Lomakkeeseen tarvittavat pakolliset tiedot ovat nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä viestiosio.

 

Palvelun moderointi

Kaikki palveluun jätetyt rekisteröitymiset ja iImoitukset tarkistetaan eli moderoidaan ennen niiden julkaisua, jolloin vältämme asiattomien ilmoitusten julkaisun. Moderaattorit tarkistavat ilmoituksen sisällön pääpiirteittäin, eivät esim. korjaa kielioppi- tai asiavirheitä.

Moderointia tehdään arkisin, virka-aikana klo 8–16. Jos esim. jätät ilmoituksen perjantai-iltana, se ilmestyy palveluun aikaisintaan maanantain aikana. Jos teet muutoksia ilmoitukseesi, se moderoidaan uudelleen.

 

Tervetuloa Sipoon yritystilaportaaliin!