Yritystontti, Anttoninkuja 6, Vaahteramäki, Sipoo (ilmoituskoodi: 565388176)

Sijainti

Osoite:
Anttoninkuja 6, Vaahteramäki, Sipoo

Vaahteramäen yrityspuisto on työpaikka-alue Martinkylän ja Talman välimaastossa, noin viisi kilometriä Nikkilän keskuksesta Keravan suuntaan. Alueelta on lyhyt matka Keravalle, Järvenpäähän ja Vantaalle.

Vaahteramäki soveltuu hyvin pienyrittäjille ja haittaa aiheuttamattomaan tuotannolliseen toimintaan. Joustava tonttijako mahdollistaa erinomaiset puitteet esimerkiksi myynnille ja valmistukselle sekä korjaamotoiminnalle.

Alueella on tarjolla tontteja, jotka ovat kooltaan 5 000–10 000 m². Kaavassa on ohjeellinen tonttijako, joten tontteja voidaan jakaa tai yhdistää tarvittaessa. Sipoon kunnanhallituksen päättämä hinta on 20 €/m².

Kohteen tiedot

Pinta-ala: 5317 m2
Rakennusoikeus: 1329 m2
Kaavamerkintä: TY-1 Ympäristöhäiriötä aiheuttamattomien teollisuus- ja varastorakennusten korttelialue
Kauppatapa: Myynti
Myyntihinta: 106340
Muu lisätieto:

Alueelle voidaan rakentaa rakennuksia malua ja ilmansaasteita aiheuttamattomalle teollisuudelle. Enintään 10 % rakennuspaikasta saadaan käyttää avoimeen ulkovarastointiin.

Alueen rakentamista ohjaa asemakaava. Tutustuasemakaavaan täällä: https://www.sipoo.fi/fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus/asemakaavat/asemakaava-arkisto/vaahteramaen_yrityspuiston_asemakaavan_muutos

Tontti on mahdollista myös vuokrata. Vuosivuokra on 6380,40 €.

Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan

Huom. Ethän jätä arkaluonteisia tietoja.Yhteyshenkilö: Elina Duréault

Sähköposti: yritystilaportaali@sipoo.fi

Puhelin: 0401914465